Theeven
 

Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven

Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven is een jong en dynamisch fiscaal en juridisch advieskantoor, gevestigd nabij het centrum van Sittard.

Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven richt zich met name op de juridische en fiscale dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en (vermogende) particulieren. Wij zijn werkzaam op alle rechtsgebieden en leveren uitsluitend maatwerk o.m. op het terrein van: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht, huurrecht en incasso's. Ook op het gebied van belastingzaken en administratieve dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. In ons netwerk werken wij samen met vooraanstaande advocaten, notarissen en belastingadvieskantoren uit de regio.

Naast juridisch en fiscaal advies, verzorgen onze juristen en belastingkundigen tijdig en correct uw belastingaangiften.

Bij Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven staat de cliënt centraal. Wij kijken niet alleen naar uw huidige situatie, maar houden ook rekening met de consequenties van bepaalde beslissingen voor uw toekomst, doordacht, kundig en betrouwbaar.

Voor het stellen van vragen en het ontvangen van fiscaal en/of juridisch advies kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speciaal voor ondernemers heeft Fiscaal & Juridisch Adviesbureau Theeven het Juridisch Abonnement. Vanaf  350,00 euro per jaar (excl. BTW) beschikt u over uw eigen bedrijfsjurist. Particulieren betalen voor een Juridisch Abonnement slechts 300,00 euro per jaar (excl. BTW).

 

 
Disclaimer     Fiscaal en Juridisch Adviesbureau Theeven   -    Karel van Egmondstraat 7    -    6137 HT  Sittard    -    046 45 88 932    -